Lægning af trægulve udføres af professionel gulvlægger​

Har du brug for hjælp til lægning af trægulve af et professionelt firma? Så er Tømreren Thomas Hansen ApS det helt rette sted. Jeg har mange års erfaring som gulvlægger, og kan helt sikkert også hjælpe dig. Jeg lægger primært gulve for kunder i områderne nær Fredericia, Kolding og Middelfart, men du velkommen til at kontakte mig, selvom du bor uden for disse byer.

Når det kommer til lægning af trægulve, er det meget vigtigt, at det bliver gjort ordentligt fra starten af. Fejl koster nemlig stort, da hele gulvet i så fald skal lægges om. Ved at lade mig stå for arbejdet, får du en garanti for, at din gulvbelægning bliver udført korrekt og i høj kvalitet.

Jeg kan desuden give dig adgang til udstilling med konstruktionsopbygning (showroom), hvor du blandt andet kan se 40 cm x 8 cm Doulas planker samt se trægulve fra mærker såsom Berg & Berg, Hørning, Södra og mange flere.

Hvad koster en gulvlægger?

Lige så mange forskellige slags gulve der findes, lige så mange forskellige priser findes der.

Jeg lægger alle former for gulve, men arbejder ikke med kunstigt materiale. Derfor er min ypperste opgave, når jeg står for lægning af trægulve, at få det smukkeste frem i træet. Kunne det være i din interesse, så kommer jeg med glæde ud til et besøg. Jeg er desuden medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer dig som kunde.

Forskellige slags trægulve

Når det kommer til lægning af trægulve, kan jeg tilbyde mange forskellige typer, alt fra lette typer træ til gulve af massiv eg, fyr eller andre robuste træsorter.

 

Det gælder bl.a.

  • Parketgulv af eg og fyr
  • Sildeben
  • Plankegulv
  • Klikgulv
  • Parketgulv
  • Fletparket
  • Hollandsmønster
  • Lægning af trægulv på strøer og på beton

  • Og mange flere.​​

Det skal desuden nævnes, at jeg tilbyder faste priser på mit arbejde med lægning af trægulve.​

Kontakt din lokale gulvlægger

Er du interesseret i at høre mere om lægning af trægulve eller få en billig pris, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring gerne til mig på telefon 40 30 68 35 eller send en e-mail til toemreren@me.com

Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt mig i dag

Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål. Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller har du brug for professionel rådgivning, så udfyld endelig formularen.

Jeg svarer hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interes​seret?

Kontakt mig, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Følg med på Facebook

Tømreren Thomas Hansen ApS

Karl Smeds Vej 36, 7430 Ikast

Klik her for rutevejledning

CVR: 36476680

Kontakt mig

E-mail: thomas185@me.com

Tlf: 4030 6835