Lægning af træterrasse i din have

Ønsker du hjælp til professionel lægning af træterrasse? Hos Tømreren Thomas Hansen ApS er jeg ekspert i træ, og jeg laver gerne en ny træterrasse i din have eller ethvert andet sted.

Jeg har 25 års erfaring med tømrerarbejde, og jeg lægger altid vægt på at levere et solidt kvalitetsarbejde. Jeg hjælper private og erhverv i blandt andet Kolding, Middelfart, Fredericia og omegn. Jeg er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Jeg opfylder dine drømme om en terrasse

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne, når du skal have en ny terrasse af træ. Der er mange muligheder, og du kan vælge en mere traditionel, som typisk er rektangulær, men der er utallige andre løsninger. Desuden kan du tilvælge tag, halvtag, læhegn og rækværk med videre.

Jeg har store kompetencer med tømrerarbejde, og tømrermester fik sølvmedaljen til sin svendeprøve. Derfor er jeg yderst kvalificeret til at opfylde dine drømme. Jeg sørger naturligvis for at involvere dig så meget som muligt i hele processen lige fra ide til selve opgaven med lægning af træterrasse. 

Dermed sikrer jeg, at du får et resultatet, som du vil glæde dig over i mange år.​

Hvad koster en træterrasse?

Prisen for en opbygning af træterrasse afhænger af omfanget af materialer. Du kan vælge imellem standard- og specialdesign. Desuden kan du vælge imellem adskillige træsorter. Jeg gennemgår de forskellige muligheder sammen med dig, så du bliver klædt på til at træffe et godt valg.

Vi tilbyder også

- Lægning af trægulve af professionel gulvlægger

-  ​Udskiftning af vinduer og døre

- Tilbygning til hus

- Ombygning til hus

- Lofter

Få et tilbud på lægning af træterrasse

Byg en træterrasse sammen med mig, og du kan starte med at få en snak. Jeg kommer også gerne hjem til dig for at se på haven og huset. Her kan jeg lave skitser og afklare dine ønsker og behov. Herefter kan jeg sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for lægning af træterrasse.

Kontakt mig i dag

Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål. Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller har du brug for professionel rådgivning, så udfyld endelig formularen.

Jeg svarer hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

25 års erfaring

Med 25 års erfaring leverer jeg som tømrer pålidelige løsninger til dig.

Medlem af Byg Garanti

Som stolt medlem af Byg Garanti garanterer jeg professionel service.

Kvalitetsarbejde

Mit arbejde er kendetegnet ved høj kvalitet og omhyggelig udførelse.

Er du interes​seret?

Kontakt mig, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Følg med på Facebook

Tømreren Thomas Hansen ApS

Thurøvænget 4A, 7000 Fredericia, Skærbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 36476680

Kontakt mig

E-mail: thomas185@me.com

Tlf: 40 30 68 35

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke