☏​  40 30 68 35

✉​  Send mail

25 års erfaring​ ✔

Medlem af Byg Garanti​ ✔

Kvalitetsarbejde ✔

Udskiftning af vinduer og døre udføres 

Skal du have monteret nye vinduer eller døre, eller skal dine gamle vinduer og døre udskiftes? Så bør du tage kontakt til Ikasttømreren, Thomas Hansen.

Jeg er med mine 25 års erfaring inden for området den bedste i Herning, Silkeborg og Ikast til montering, udskiftning af vinduer og udskiftning af døre.

Hvis du er i tvivl om, hvad der skal gøres med dine vinduer og døre, så er jeg altid klar til at give god rådgivning. I henhold til kundens ønsker, finder jeg den løsning, der passer bedst til den givne situation.

Hvis du får udført arbejdet med udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre hos mig, vil både rådgivning og udførsel af arbejdet blive udført af mig selv.

Nye vinduer og døre fra start til slut

Når det kommer til arbejde med montering af vinduer og døre, kan jeg klare alt. Jeg tilbyder alle former for arbejde vedrørende nye vinduer og døre, og jeg kan helt sikkert hjælpe dig med at løse netop din opgave til din fulde tilfredsstillelse. Med mig bag roret skal du ikke tænke på noget som helst, når du skal have foretaget udskiftning af vinduer, og udskiftning af døre.

Jeg tager mig af montering, fugning samt oprydning og bortskaffelse af alt materiale. Du kan altså forvente, at alt er ryddet op, når du kommer hjem.

Har du fået en skade på nogle af dine vinduer og døre, kan jeg også sagtens hjælpe med skadesreparation.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Ønsker du en pris, eller har du nogle spørgsmål vedrørende udskiftning af vinduer og udskiftning af døre, skal du være velkommen til at ringe til mig. Jeg hjælper gerne med vejledning og svarer på alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte mig over telefon på 40 30 68 35 eller via e-mail toemreren@me.com.

Jeg udfører hovedsageligt montering af vinduer og døre for private, og jeg kan klare både store og små projekter. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Søger du en pris?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

​Så kontakt mig på 40 30 68 35, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Få en pris her og nu

toemreren i Ikast, Midtjylland, DK på Houzz