Udestuer specialbygges efter dine ønsker

​Lige meget om du skal have lavet en traditionel eller utraditionel udestue, så kan Tømreren Thomas Hansen ApS, lave en udestue lige efter dine ønsker.


Jeg har mere end 20 års erfaring inden for området, og jeg lægger især vægt på at mit arbejde udføres i højeste kvalitet. At have tilfredse kunder er noget, som jeg vægter meget højt.

Mit arbejde med udestuer involverer både opførelse af nye, samt reparationsarbejde på ældre udestuer.

Kunden er i centrum når jeg laver udestuer

Der findes et utal af forskellige typer af udestuer. Jeg kan med min sølvmedalje inden for håndværket opfylde ethvert ønske, som du måtte ligge inde med, og du kan med mig som din tømrer få opfyldt alle dine ønsker til din udestue.

Når jeg arbejder på en udestue, sørger jeg altid for at involvere kunden så meget som muligt i hele processen, således at resultatet bliver så tilfredsstillende for kunden som overhovedet muligt.

Du skal ikke tænke på noget som helst i byggeprocessen, og når jeg er færdig med arbejdet, sørger jeg selv for oprydning og bortskaffelse af alt materiale.

Standard eller specieldesignet? – Du bestemmer

Det kun fantasien, der sætter grænser når jeg arbejder på en udestue. Jeg sætter stor ære i at være kvalitetshåndværker med opførsel af udestuer, som et af mine specialer.

Jeg løser hovedsageligt opgaver for private i og omkring Herning og Ikast, og du kan komme i gang med at få lavet din nye udestue ved at kontakte mig på telefon 40 30 68 35.

Har du spørgsmål til, hvad der er muligt, når det kommer til opførelsen af udestuer, så er du velkommen til at kontakte mig. Min ekspertise står til din rådighed.

Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Søger du en pris?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

​Så kontakt mig på 40 30 68 35, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Få en pris her og nu

Skriv til mig

Adresse

Tømreren Thomas Hansen ApS

toemreren i Ikast, Midtjylland, DK på Houzz