Udskiftning af vinduer og døre udføres på professionel vis​​

Skal du have monteret nye vinduer eller døre, eller skal dine gamle vinduer og døre udskiftes? Så bør du tage kontakt til Tømreren Thomas Hansen ApS. Jeg er, med mine 25 års erfaring, inden for området blandt de bedste i Fredericia, Kolding og Middelfart til montering, udskiftning af vinduer og udskiftning af døre. Du kan derfor trygt lade mig være din næste samarbejdspartner. Jeg kommer naturligvis også gerne uden for de nævnte områder.

Hvis du er i tvivl om, hvad der skal gøres med dine vinduer og døre, så er jeg altid klar til at give god rådgivning. I henhold til kundens ønsker, finder jeg den løsning, der passer bedst til den givne situation. Jeg sørger derfor altid for at have en god snak med mine kunder, hvor vi taler om dine ønsker og forventninger til resultatet.

Hvis du får udført arbejdet med udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre hos mig, vil både rådgivning og udførsel af arbejdet blive udført af mig selv. Dette er din garanti for et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

​​

Nye vinduer og døre fra start til slut

Når det kommer til arbejde med montering af vinduer og døre, kan jeg klare alt. Jeg har nemlig en stor erfaring på området, og har gennem tiden tillagt mig brede kompetencer. Jeg tilbyder alle former for arbejde vedrørende nye vinduer og døre, og jeg kan helt sikkert hjælpe dig med at løse netop din opgave til din fulde tilfredsstillelse. Med mig bag roret skal du ikke tænke på noget som helst, når du skal have foretaget udskiftning af vinduer og udskiftning af døre.

Vi tilbyder også

- ​Lægning af trægulve af professionel gulvlægger

- Lægning af træterrasse

- Tilbygning til hus

- Ombygning af hus

- Lofter

Har du fået en skade på nogle af dine vinduer og døre, kan jeg også sagtens hjælpe med skadesreparation. Her kan jeg ligeledes foretage mange forskellige reparationer, så dine vinduer og døre igen bliver funktionelle og æstetisk flotte.

Jeg tager mig af montering, fugning samt oprydning og bortskaffelse af alt materiale. Du kan altså forvente, at alt er ryddet op, når du kommer hjem. Når du samarbejder med mig, skal du med andre ord ikke bekymre dig om andet end at glæde dig til, at dine nye vinduer og døre er monteret.

Udskiftning af vinduer i forskellige typer og stile

Der er flere gode grunde til, at det godt kan betale sig at udskifte vinduer såvel som en udskiftning af døre.

Det er først og fremmest med til at pifte boligens udseende op. Derudover vil det i langt de fleste tilfælde øge boligens værdi, hvilket især er ideelt, hvis du står over for et hussalg. Nye vinduer og døre kan desuden i de flest tilfælde mærkes på dit energiforbrug, som vil mindskes. Du har altså mulighed for at spare mange penge på den lange bane, hvis du udskifter dine vinduer og døre til en moderne løsning.

Uanset hvilken type af døre og vinduer du mangler hjælp til montering af, så er jeg en ideel samarbejdspartner at trække på. Jeg har nemlig mange års erfaring på området, og derfor er du garanteret professionelle løsninger, når du samarbejder med mig. Jeg arbejder udelukkende med anderkendte materialer af høj kvalitet, da dette sikrer det bedst mulige resultat.​

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduer og døre koster, idet det afhænger af forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilken type vinduer og døre der skal monteres samt opgavens samlede omfang. Når jeg foretager montering af døre og vinduer, så garanterer jeg dog alle mine kunder fornuftige priser uanset opgaven.

Jeg udfører hovedsageligt montering af vinduer og døre for private, og jeg kan klare både store og små projekter. Hvis du mangler hjælp til en opgave på området, så bør du derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig for en professionel og holdbar løsning. Jeg står klar til at rykke ud, når du har brug for det.​

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, eller har du nogle spørgsmål vedrørende udskiftning af vinduer og udskiftning af døre, skal du være velkommen til at ringe til mig. Jeg hjælper gerne med vejledning og svarer på alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte mig over telefon på 40 30 68 35 eller via e-mail toemreren@me.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt mig i dag

Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål. Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller har du brug for professionel rådgivning, så udfyld endelig formularen.

Jeg svarer hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

25 års erfaring

Med 25 års erfaring leverer jeg som tømrer pålidelige løsninger til dig.

Medlem af Byg Garanti

Som stolt medlem af Byg Garanti garanterer jeg professionel service.

Kvalitetsarbejde

Mit arbejde er kendetegnet ved høj kvalitet og omhyggelig udførelse.

Er du interes​seret?

Kontakt mig, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Følg med på Facebook

Tømreren Thomas Hansen ApS

Thurøvænget 4A, 7000 Fredericia, Skærbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 36476680

Kontakt mig

E-mail: thomas185@me.com

Tlf: 40 30 68 35

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke